Loading...
X

Nytt projekt

Tjo!
Tillbaka efter en fem dagars dimmig ledighet är det dags att ta nya tag. Här vilas ingenting utan jag jobbar bort bakfyllan.

Det blev ingen kurs i ASP så jag får försöka lära mig på egen hand. SQL Server och Visual Studio 2010 är installerat och ett projekt är startat med MVC 2, C# och ASP.NET och .NET Framwork 4.0. Nu börjar det roliga då det är dags att knacka kod
😀
Det var väldig enkelt att publicera via FTP till Binero så om det händer någonting så kommer det att synas på http://hilmarch.se

Som guide har jag laddat ner Steven Sanderson ‘Pro ASP.NET MVC Framework’ och beställt Dino Esposito ‘Programming Microsoft ASP.NET MVC‘ från Bokus så det känns riktigt bra! …Förutom att jag skall upp och jobba om sex timmar. Fifan! Det skulle vara gött med en sovmorgon men som vanligt är det ett hårt liv för hårda män!

Peace out!

Leave Your Observation

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *